Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

Tur och nyfikenhet leder till framgång i företagande

Anders Wall och Erik Penser delade igår med sig av deras absolut bästa tips för hur medlemmarna i nätverket Passion for Business ska agera för att bygga kapital och förmögenhet både personligen, men framförallt som företagare. Ebba Blitz ledde diskussionerna på scen och och gav publiken många tillfällen till skratt när hon uppmanade de två välkända näringslivsprofilerna berätta om både sina misstag och framgångar.

bild

Företagande och att bygga förmögenhet handlar inte bara om analytisk förmåga och kunskap, utan lika mycket om tur berättade Erik Penser. Hans liv är kantat av tillfällen då han av en slump givits möjligheter att ta risker. Lyckosamma sådana. Anders Wall berättade att det är hans nyfikenhet som driver honom och är anledningen till att han fortfarande är styrelseordförande efter hela 50 år som företagare.

Det var en inspirerande morgon på Berns och IPQ fick tillfälle att tala med många nya och etablerade företag med ambitioner att förnya befintliga eller ta nya produkter ut på marknaden.

Frukosteventet arrangerades  på Berns i Stockholm med temat Investeringar och Sparande av nätverket Passion for Business där IPQ är med som partner. Om du är intresserad av att bli medlem i nätverket så hittar du information här. Och om du var med på eventet och vill ta del av IPQs erbjudande så kontaktar du oss här.

PfB

 

logo IPQ