Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

Ses vi i Almedalen?

Under nästa vecka (v.27) kommer IPQ att närvara under Almedalsveckan i Visby. Tillsammans med cirka 35.000 andra besökare kommer vi att mingla, utbyta erfarenheter och diskutera samhällsaktuella frågor och trender med politiker, journalister, näringslivsföreträdare, samarbetspartners och kunder. Givetvis kommer vi även besöka de evenemang som våra kunder arrangerar i Visby under veckan.

Varför besöker vi Almedalsveckan?

Vi på IPQ strävar alltid efter att hålla oss väl uppdaterade kring vad som händer i vår egen och våra kunders värld – att ta del av aktuella utmaningar samt ta del av ny kunskap, idéer och perspektiv. Drivkraften för denna ambition är en kontinuerlig nyfikenhet och en vilja att förstå de omvärldsfaktorer som påverkar våra kunders affärer. Först då kan vi ge en bra och värdeskapande rådgivning inom vårt expertområde – innovationsjuridiken.

Är ni också på plats i Almedalen?

I så fall är vi mycket intresserade av att du hör av dig till oss så att vi om möjligt kan besöka ditt företags seminarium/event, alternativt träffa dig under andra former under veckan för spännande samtal.

Vi ses i Almedalen! Och hör gärna av dig till mig!

Erik Oskarsson

Management Consultant IPQ

+46 (0) 734 304 824
erik.oskarsson@ipq.se

Erik Oskarsson

Spara