Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

WEBINAR – Matchar din IP-portfölj din affär?

WEBINAR - Länk skickas till dig via mejl

8.00 - 8.30, 21 september 2016

72% av svenska företag ser inte Intellectual Property som en affärstillgång.

IPQs studier hos svenska företag visar att endast 28% betraktar IP som en affärstillgång. Och endast 35 % av företagen i samma studier säger att deras IP- process korrelerar med deras innovations process(er). Något är fel.

Intellectual Property kombinerar juridiska aspekter med marknad, teknik och affärer. Således är IP komplex materia, som allt som oftast är svår att begripa för icke-specialister. Det finns ett tydligt kommunikationsgap mellan IP-specialisterna och affärsutvecklare, chefer och sälj- och marknadsförare. Och få aktörer inom IP tar den här problematiken på allvar.

Vi tar detta på allvar och vill dela med oss av den kunskap vi har för att ge dig redskapen att ta vara på det du redan har och det kommer vilja skapa. Syftet är att du ska kunna skapa förutsättningar för ett pris- eller volympremium för dina innovationer.

Vi kommer dela och lära av varandra. Det betyder att du gärna får ta med dig en aktuellt fråga som du vill ha svar på. I öppet forum svarar vi sedan tillsammans och delar erfarenheter med varann.

Webinariet är särskilt intressant för dig som arbetar som VD, innovationschef eller R&D-chef. Eller om du är del av ditt företags ledningsgrupp.

Webinariet är kostnadsfritt. Du behöver tillgång till din mejl samt skärm och eventuellt hörlurar. Du kommer ansluta till mötet via länk med möjlighet att kommunicera i skrift med oss och andra deltagare.

 


Föreläsare

Thomas Randes, Erik Oskarsson

IPQDet här får du som deltar

Under vår halvtimme tillsammans kommer du få ta del av relevanta delar av vår studie och du kommer även få konkreta råd hur du kan skapa värde redan idag.

Syftet är att du får insikt i hur du kan genomföra förändringar som leder till direkta kostnad- och resurssbesparingar för din Intellectual Property samt hur du kan prioritera i dina framtida innovationsprocesser.