Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

WEBINAR – Framåt i värdekedjan

11 november, kl8 - 8.30

”Vi vill att vårt bolag ska röra sig framåt i värdekedjan – komma närmre slutkund där möjlighet till utökad marginal finns och där det största värdet skapas!”

Stämmer ovan påstående in på ditt företag idag?

Då är vårt webinarie något för dig. Under 30 minuter kommer våra managementkonsulter berätta om våra erfarenheter och modeller inom  värdekedjeanalyser och externa analyser. Många företag har den gemensamma utmaningen att hitta just den plats i värdekedjan där förändring eller utveckling kommer ge störst effekt. Och när utveckling sker skapas värden i bolaget som kan omvandlas till Intellectual Property och ge konkurrensfördelar likväl som skapa tillgångar.

Seminariet är särskilt intressant för dig som sitter i ditt företags ledningsgrupp, kanske är du affärsutvecklare, ansvarig för innovation eller VD.

Webinariet är kostnadsfritt. Du behöver tillgång till din mejl samt skärm och eventuellt hörlurar. Du kommer ansluta till mötet via länk med möjlighet att kommunicera i skrift med oss och andra deltagare.


Föreläsare

Erik Oskarsson

IPQDet här får du som deltar

Vi kommer dela med oss av ett antal scenario där vi sett att värdekedjeanalysen i kombination med en extern analys gett effekt i form av tex högre marginal eller utökade marknadsandelar.

Diskussionen kommer vara intressant för sig som står inför utmaningen att skapa aktiviteter i ditt företag som skall leda till förändring av något slag.