Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

Göteborg: Sociala medier – möjligheter eller hinder ur ett legalt perspektiv?

Göteborg, Grönsakstorget 2 (Hotell Flora)

29 januari 2015 (15.30-17.00)

Sociala medier är någonting som idag påverkar alla företag och vi på IPQ vet det finns många viktiga hinder och möjligheter att ha i åtanke. IPQ kommer till Göteborg den 29 januari för att dela med oss av vår kunskap och lyssna på de utmaningar som ni Göteborg med omnejd har eller funderar på.

Syftet med seminariet är att belysa problem och möjligheter som de snabbt expanderande och utvecklade sociala medierna medför för företag ur ett innovationsjuridiskt perspektiv. Vi kommer ta upp case som tydligt beskriver möjligheter och eventuella hinder med sociala medier. Exempel på vad som kommer att tas upp är hur anställda idag är företagets varumärke och röst utåt samt hur företag med rätt hantering av sociala medier kan stärka sitt varumärke och förtroende hos sina kunder. Tillsammans kommer vi diskutera de frågor som berör dig och ditt företag i en öppen diskussion. Genom att lyssna och dela kan vi lära av varandra.
Seminariet är kostnadsfritt och antalet platser är begränsade så anmäl dig så snart du kan. Eventuell avanmälan 24 timmar innan uppskattas.


Föreläsare

Linnea Harnesk, Susanne Mellqvist

IPQDet här får du som deltar

Du får en överblick i hur sociala medier påverkar företags varumärken och legala strukturer. Du får en möjlighet att skapa din egen bild av vad ert företag behöver för at kunna utnyttja möjligheterna och förebygga felaktig användning av sociala medier.
När du går därifrån kommer du ha fått handfasta råd för hur du bäst nyttjar möjligheterna med sociala medier ur ett innovationsjuridiskt- och avtalsperspektiv.
Vi bjuder på lättare mat och dryck efteråt så lägg gärna in lite extra tid i din kalender.