Styrelse & Advisory Board

Mångfald ger styrka – IP som en del av helheten

Vi tror att företag mår bra av olika typer av erfarenhet och kompetens. Det är ofta i dynamiken mellan olika synsätt som ett företag utvecklas. I vår styrelse har vi därför samlat erfarna ledamöter som tillför både kund- och affärsperspektiv. De är både aktiva och engagerade personer som tillsammans jobbar för att uppfylla IPQ:s löfte – att ständigt utveckla IP-branschen och säkerställa att IPQ ligger i framkant.

 

Styrelse

Johannes Bergh
Johannes Bergh är COO på Catena Media AB, tidigare Chief Brand Officer och i koncernledningen på FLIR Systems (Portland, Oregon). Johannes är även styrelseordförande i arkitektbyrån Codesign. Under sin karriär har han ett delaktig i ett antal startups, allt från reklam- och designbyråer till en välkänd onlinedatingsajt.

Alex von Yxkull
Alex von Yxkull är grundare av företaget Modular Management, som framgångsrikt hjälper både industri- och tjänstekunder att modularisera produktionen. Han har lång erfarenhet av internationellt arbete och är väl förtrogen med konsultens villkor.

Michael Kitzler
Michael Kitzler är anställd delägare på IPQ.

Thomas Randes
Thomas Randes är anställd delägare och VD på IPQ.

 

Advisory Board

Peter Kylin
Peter Kylin är VD på Hynell Patenttjänst och Nellpat AB, och är en riktig entreprenör. Han har byggt upp framgångsrika patentverksamheter och brutit ny mark inom IP-området. Han har dessutom omfattande kunskap inom immaterialrätt.

Ruud Peters
Ruud har erfarenhet från ett av världens mest IP-intensiva företag, Philips. Han är en nestor inom området och ställer alltid höga krav på att företagets IP-tillgångar ska ge ekonomiskt resultat.