Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

Nyfiken på innovationsjuridik?

Thomas Randes deltar i webbsänt VINNOVA/PRV-seminarium.

 

Många innovativa svenska företag – stora som små, nystartade som äldre – har ofta en större potential i sina innovationer än vad som syns i räkenskaperna eller i resultat-/balansräkningen. Att patentera eller skydda varumärken/design enbart för att det är juridiskt eller tekniskt möjligt att göra är allt som oftast en ”kostnadsdrivande fälla” som allt för många företagare trillar i… Hur bör man då tänka?

 

Lösningen som IPQ förordar är att utgå från innovationsjuridiken och istället satsa på de innovationer och den IP som matchar företagets affärsmål och som utgör konkurrensfördelar i verksamheten. Kort och gott – satsa på de innovationer, produkter och tjänster som har en rimlig potential att bidra till tillväxt och lönsamhet.

 

I samband med PRV och VINNOVAS direktsända seminarium onsdag den 23:e september (10:00 – 11:30) kommer IPQ:s VD Thomas Randes att utveckla sina resonemang om vilka faktorer som behöver beaktas och vad som är som är viktigt att tänka på i arbetet med innovationsstrategier. Föranmälan sker via PRV.