Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

IPQ satsar på ett större fokus på onlinejuridik

Vi utökar nu vårt erbjudande med onlinejuridik för att möta våra kunders växande behov.

I takt med att antalet digitala kanaler blir allt fler ökar möjligheterna för företag att nå ut till konsumenterna. Men samtidigt som möjligheterna att synas och höras ökar, så gör även risken att andra utnyttjar ett etablerat varumärke för egen vinning. Varumärkes och upphovsrättsintrång online finns i alla kanaler. Det kan t ex vara i ett domännamn, i mobila appar, i sociala medier, på auktions och försäljningsplattformar, i sökmotorer och mycket mer. Det finns sätt att agera i alla kanaler, det gäller bara att veta hur och när. Med den stora mängd intrång vi ser idag är det omöjligt att agera mot allt. Det är därför centralt att ha en strategi för hur man ska prioritera och vad man ska agera mot.

”Onlinejuridik är inget nytt. Det är ett naturligt fokus till de tjänster vi erbjuder våra kunder idag och vi ser att en ökad koncentration till denna specialisering redan gynnar många av våra kunder” säger Thomas Randes, VD på IPQ. ”Vi möter upp våra kunders ökade behov och blir ännu mer kompletta i vårt erbjudande. Dessutom är onlinejuridik en växande specialisering inom IP och vi ser med glädje fram emot att utveckla detta med Stina Pilotti.”

Stina kommer närmast från CSC där hon byggt upp ett nordiskt team med globala kunder under de senaste 10 åren. ”Jag ser fram emot att bygga upp IPQs onlinejuridik och svara upp mot de höga krav och växande behov som våra kunder har. IPQ är definitivt den rätta platsen och miljön för att växa och utvecklas”.
Vi hälsar Stina varmt välkommen till IPQ.