Lämna följande fält tomt
Ring oss 08-32 13 90

IPQ + nätverket Passion for Business

PfB

IPQ är stolt partner i eventet Skandinavisk design -från idé till lönsamhet i Stockholm på fredag den 29 augusti som drivs av nätverket Passion for Business.

”Vi ser samarbetet som ett fantastiskt tillfälle att träffa entreprenörer och få möjlighet att bidra till utvecklingen av deras företag. Att vara medveten om sina juridiska möjligheter i design- och produktutveckling är en bra förutsättning för att bygga ett starkt varumärke på sikt och här vill vi vara med och bidra!” säger Pia Hogman, jurist och rådgivare på IPQ.

Pia kommer sitta med i paneldebatten och berätta om IP och varför det är viktigt med medvetna IP-strategier. Pia kommer även svara på frågor kring allt som rör Intellectual Property och hur det bidrar till att öka värdet av dina tillgångar.

Under eventet kommer Ebba Blitz, tillsammans med panelen, diskutera innovationsprocessen: en idé är innovativ om den löser ett verkligt problem, bygger på en smart lösning och tillgodoser ett behov. Hur kan du skapa en kommersiell affär av din idé? Det har aldrig varit så lätt som nu att marknadsföra sina egna idéer digitalt. Det innebär nya utmaningar och möjligheter när det kommer till immaterialrätt, patent- och skyddsstrategier. På eventet har du möjlighet att få konkreta tips och råd av experter samt träffa drivna kvinnor som går i tankarna på att paketera och skydda sina innovationer. Hur har andra gjort för att lyckas?

Läs mer om eventet som drivs av Passion for business här. Där kan du även anmäla dig till eventet och bli medlem i Passion for Business nätverk.

Varmt välkommen – hoppas vi ses på fredag!

Pia Hogman