Har du alltid vetat att du kan mer?

Vi behöver din expertis som patentingenjör. Och vi behöver din nyfikenhet att lära mer om våra kunders affärsmål och bästa vägen dit. Det du kan och är specialist på som patentingenjör intresserar oss. Kanske längtar du efter att sätta dina kunskaper om patent i ett större sammanhang?

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som består av tre olika områden, Professional Services, Specialist Services samt Methods, Models & Tools. Våra patentingenjörer är verksamma inom Specialist Services.

Inom Specialist Services levererar vi innovationsjuridik. Vi arbetar med att fånga upp rättsfrågor i företags verksamhet och processer, förebygger problem och använder innovationsjuridiken för att stötta affärsmål och för att utveckla innovationer och verksamheter på bästa sätt. Målet är att kunden ska stärka sina konkurrensfördelar. Vi gör det genom att erbjuda bästa möjliga rådgivning och tjänster inom immaterialrätt och allmän affärsjuridik.

Så varför är vi på IPQ annorlunda?

Vi tror att du, precis som många av oss som redan arbetar här, upplever att du kan mer än patent. Att du kan mer än ditt specialistområde. Att du ser sammanhang som ibland innebär att du rekommenderar något helt annat än att skapa patent. Hos oss ställer vi alltid frågan varför – för oss är det viktigaste att vi, tillsammans med kunden tar reda på syftet med skyddet utifrån var kunden befinner sig just nu, för att sedan planera inför var kunden vill hamna.

Låter det spännande? Vi söker patentingenjörer – kontakta Anna